В Україні втретє проведуть премію Jager Music Awards 2020

В Україні втретє проведуть премію Jager Music Awards 2020

Цього року в Україні втретє проведуть премію Jäger Music Awards за ініціативи бренду німецького лікеру Jägermeister. Її влаштовують із метою підтримки незалежних музичних виконавців і гуртів, пошуку талантів серед молодих виконавців і розвитку музичної індустрії.

Під час премії традиційно оберуть найсильніших гравців року в індустрії та найперспективніших молодих музикантів у категоріях Young Blood. Цього року номінантів премії оголосять 19 жовтня, а переможців – 21 листопада.

Підтримка молодих виконавців — один із пріоритетів Jager Music Awards. Він реалізується через номінацію Young Blood. Подати заявку на участь у премії цього року молоді артисти можуть із 21 вересня до 9 жовтня включно на сайті премії



Також організатори створили нову номінацію в межах премії «Соціальна ініціатива в музичній індустрії». У ній глядачі та журі премії оберуть представника індустрії, чиї дії позитивно вплинули на галузь у часи всесвітньої кризи.

Організатори Jäger Music Awards продовжують розвивати молодих українських музикантів і локальну андеграунд-сцену за допомогою номінацій Young Blood. Серед них Young Blood Jury Choice, Young Blood People’s Choice та Young Blood Jägermeister Choice. Тут знаходять молодих, талановитих, сміливих артистів, чия музика може змінити ландшафт української музичної сцени. Подати заявку на участь музиканти-початківці можуть самостійно до 9 жовтня на сайті премії.



Узяти участь можуть виконавці в будь-яких музичних жанрах і напрямах стилю виконання. Так у 2017 призером став інді-поп-гурт [O], у 2018 – фанк-гурт «Електромед», а у 2019 – імпровізаційний електронний гурт JUNKET, співачка Стасік та інші.

Подати заявку на участь у премії артисти можуть до 9 жовтня включно.

Для участі в номінації необхідно зареєструватися на сайті та розмістити власний трек у будь-якому жанрі та стилі.

У цей період часу також проводитимуть голосування серед відвідувачів сайту. Умови голосування прості: авторизуватися через Facebook і проголосувати за обраних учасників. За одного виконавця можна віддати свій голос лише один раз, проте кількість виконавців не обмежена. Голосування та відбір учасників проводитимуть у три етапи.

У ПЕРШОМУ ЕТАПІ 28 учасників, чиї треки набрали найбільшу кількість голосів відвідувачів сайту, пройдуть у другий тур. Також до 15 жовтня журі додатково обере 28 учасників серед тих, хто не пройшов далі за результатами голосування користувачів. А 19 жовтня організатори оголосять імена 56 учасників, які пройшли у другий тур за результатами голосування користувачів і журі.

ДРУГИЙ ЕТАП триватиме до 13 листопада. На ньому користувачі можуть віддати свій голос лише за одного виконавця. При розгляді учасників у номінації Young Blood журі керується такими критеріями як: технічний діапазон і точність, якість звучання, музичність та інтерпретація, а також комунікація (донесення до слухача).

ЗАГАЛОМ РАДА ЖУРІ СКЛАДАЄТЬСЯ З 28 ЕКСПЕРТІВ МУЗИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ УКРАЇНИ ТА ІНШИХ КРАЇН СВІТУ. СЕРЕД НИХ:

  • менеджер Modeselektor і Ben Klock ГІДЕОН РАТЕНОВ (Німеччина);співзасновник сербського фестивалю EXIT Festival РАЙКО БОЖИЧ (Сербія);
  • тур-менеджер гуртів Kaiser Chiefs, RED і Fink САЙМОН ДЕ ВІНТЕР (Великобританія);
  • головний редактор онлайн-медіа «СЛУХ», продюсер МАКСИМ СЕРЕДЮК;
  • артменеджер гуртів «ДахаБраха» та Dakh Daughters ІРИНА ГОРБАНЬ та інші гравці музичної
  • індустрії.Головою ради цьогоріч стане музичний журналіст і засновник аудіожурналу STEREOBAZA ІГОР ПАНАСЕНКО (STEREOIGOR).

Призи розподілять у трьох категоріях. Учасники категорії YOUNG BLOOD JURY CHOICE змагатимуться за зйомки музичного відеокліпу, головним призом у номінації YOUNG BLOOD PEOPLE'S CHOICE буде сертифікат на придбання музичного обладнання, а у YOUNG BLOOD JÄGERMEISTER CHOICE – випуск вінілу тиражем 300 екземплярів і допомога у презентації платівки.

Номінанти в кожній з категорій будуть оголошені вже 19 жовтня 2020-го, а переможці в номінаціях — 21 листопада.

Нові номінації, аби підтримати індустрію під час кризи

Окрім категорій Young Blood на Jäger Music Awards представлять чотири основні номінації: «ТРЕК РОКУ», «ВІДЕО РОКУ», «ВНЕСОК В ІНДУСТРІЮ» ТА «АРТИСТ РОКУ». Крім того, у 2020 році премію оновили, створивши нові спеціальні категорії. Наприклад, у категорії «КОМ’ЮНІТІ РОКУ» оголосять українські об’єднання, які створили спільноту навколо певного музичного явища. У номінації «КОЛАБА РОКУ» – найкращий спільний музичний проєкт музикантів. А в категорії «ПОДІЯ НОВОЇ РЕАЛЬНОСТІ» журі Jäger Music Awards оберуть найкращу онлайн-подію чи івент змішаного формату (offline / online) 2020 року.

Також цього року у межах премії запровадили нову номінацію «СОЦІАЛЬНА ІНІЦІАТИВА».

У ній журі оберуть артиста, чия творчість позитивно вплинула на зміни в галузі. Номінувати учасників і голосувати за найкращих можуть як журі, так і користувачі сайту премії. Щобільше, у голосуванні перевага залишається за останніми.

Також цього року у межах премії запровадили нову номінацію «СОЦІАЛЬНА ІНІЦІАТИВА». У ній журі оберуть артиста, чия творчість позитивно вплинула на зміни в галузі. Номінувати учасників і голосувати за найкращих можуть як журі, так і користувачі сайту премії. Щобільше, у голосуванні перевага залишається за останніми.

Податися на премію в цій номінації може будь-який музикант або менеджер самостійно. Зареєструвати соціально важливий проєкт на сайті можна до 9 жовтня. Після цього переможця премії «Соціальна ініціатива в музичній індустрії» обиратимуть користувачі на сайті методом голосування.

Номінант, що отримає найбільшу кількість голосів, виграє приз: сертифікат на PR-супроводження проєкту у 2021 році для популяризації своєї соціальної ініціативи.

Нагадаємо, що премія Jager Music Awards є ініціативою легендарного бренда німецького лікеру Jägermeister, спрямованою на підтримку української незалежної сцени.

 
[{"ad_code":"","ad_pic":"assets\/uploads\/root\/images\/house1.jpg","date":"","active":"","thumb":"","ad_link":""}]
Теги
Схожi
Український письменник Сергій Жадан мобілізується до лав Нацгвардії
Культура
Український письменник Сергій Жадан мобілізується до лав Нацгвардії
Письменник та музикант Сергій Жадан мобілізується до лав 13-ї бригади Національної бригади України «Хартія»...
Вийшов трейлер найочікуванішого фільму року про Розстріляне Відродження
Культура
Вийшов трейлер найочікуванішого фільму року про Розстріляне Відродження
Український ігровий фільм Тараса Томенка «Будинок Слово. Нескінчений роман» вийде в український прокат 9 травня...
Мовний омбудсмен попросив Warner Bros. перекласти українською програми, які транслюють російською
Культура
Мовний омбудсмен попросив Warner Bros. перекласти українською програми, які транслюють російською
Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь попросив Warner Bros. Discovery створити українськомовну аудіодоріжку ...
У Києві покажуть інтерактивну виставу: глядачі самі обиратимуть розвиток подій і фінал
Культура
У Києві покажуть інтерактивну виставу: глядачі самі обиратимуть розвиток подій і фінал
Театр Aktorstvo презентує унікальну виставу-соціальний фарс, що досліджуватиме вибір глядачів...
Геніальній поетесі Ліні Костенко - 94 роки
Культура
Геніальній поетесі Ліні Костенко - 94 роки
Ліна Василівна Костенко народилася 19 березня 1930 року у Ржищеві на Київщині. Її батько — педагог, який знав 12 мов...