10 фактів про Олену Зеленську

10 фактів про Олену Зеленську

1. Олена Зеленська - наймолодша Перша леді України. Цього року їй виповнилося 41.

2. Олена Кияшко (її дівоче прізвище) і Володимир Зеленський вчилися у паралельних класах в одній школі міста Кривий Ріг. Але познайомилися і почали зустрічатися, вже будучи першокурсниками. Володимир був студентом Криворізького економічного інституту, в якому отримував юридичну освіту, а Олена навчалася на будівельному факультеті у Криворізькому технічному університеті.

3. За фахом Олена не працювала жодного дня, своїм єдиним "архітектурним" проектом вона називає будівництво своєї сім'ї.

4. До весілля пара зустрічалася 8 років. У 2003 році Володимир і Олена одружилися, і зараз вони разом виховують двох дітей: 14-річну Олександру та 5-річного Кирила.

5. Олена брала активну участь у творчій діяльності чоловіка з самого старту його кар'єри шоумена. Спочатку допомагала йому придумувати мініатюри для студентських виступів в КВН, а потім стала сценаристом його команди "Квартал 95". У 2009 році на українському телебаченні вийшов фільм-мюзикл "Як козаки", в числі сценаристів якого значиться Олена Зеленська. Саме їй приписують створення образу "слуги народу" - Василя Голобородька, який допоміг Володимиру закріпитися у свідомості мільйонів українців, як ідеального кандидата на посаду президента країни.

6. Олена підтримувала Володимира на першому з'їзді його партії "Слуга народу", але припущення про те, що вона планує бути членом команди і займатися політикою, вона однозначно спростувала. В одному з недавніх телеінтерв'ю вона розповіла, як поставилася до бажання чоловіка балотуватися на виборах:

"Я була відверто й агресивно налаштована проти початку цього проекту. Тому що це дуже важкий проект, навіть не проект, а інший напрямок життя. Але мене, напевно, намагалися вберегти. І самі ранні плани, коли все це обговорювалося з колегами, близькими соратниками - не можу сказати, що від мене це приховували, але оберігали від зайвої інформації, щоб я завчасно не нервувала."

7. У чому секрет довгого і міцного шлюбу з Оленою, Володимир Зеленський розповідав в інтерв'ю, перебуваючи у Естонії:

"Ми стільки років пройшли разом, в школі разом вчилися, на першому курсі стали зустрічатися. Вона точно розуміє: якщо я втомився, то дійсно втомився, а якщо мене немає, то я не маю. Іноді і на благо побути окремо, про щось подумати, скучити. Не скажу, що вона дружина декабриста, а я постійно на засланні. Але все ж рецепт, який мені сильно допомагає, є: жодного вихідного, жодного відпустки я ні разу не провів один. Ми завжди їх проводимо разом."

8. У розпал кар'єри Володимира Зеленського у російському кінематографі його партнерками і екранними коханими були Світлана Ходченкова ( "Кохання у великому місті", "Іронія долі. Наш час") і Оксана Акіньшина ( "8 перших побачень"). З останньою ЗМІ активно приписували акторові бурхливий роман. У 2011 році папараці сфотографували Зеленського в автомобілі Акиньшиної у неробочий час, після чого в пресі була роздута історія про їхні стосунки. Дружина Володимира Зеленського чутки не коментувала.

9. Публічна сторона життя Володимира Зеленського - територія, на яку його дружина завжди заходила з небажанням. Лише кілька разів вона брала участь у зйомках для глянцевих журналів. Свій аккаунт у Facebook вона оновлювала вкрай рідко, а відкритого аккаунта в Instagram у неї немає і до цього дня. Кілька фото за участі Олени можна знайти на сторінці самого Володимира Зеленського.

10. В одному зі своїх інтерв'ю Володимир Зеленський говорив, що його образ - то, як він одягається і виглядає, - заслуга його дружини: "Немає часу, аби стежити за модою. У мене гардеробом дружина займається. Зазвичай вона вишукую мені річ, я швидко приїжджаю у магазин, якщо підходить, купую. Тому я, як правило, навіть не знаю, якої марки на мені піджак або светр."

 

 

 

 

 

 

[{"ad_code":"","ad_pic":"assets\/uploads\/root\/images\/house1.jpg","date":"","active":"","thumb":"","ad_link":""}]
Теги
Схожi
Нардеп ВР Вацак став одним з перших у Європі власником електричного Роллс-Ройсу
Україна
Нардеп ВР Вацак став одним з перших у Європі власником електричного Роллс-Ройсу
У Києві помічено електричний Rolls-Royce Spectre. Один із перших у Європі...
Данілова звільнено з РНБО, він буде послом
Україна
Данілова звільнено з РНБО, він буде послом
Президент України Володимир Зеленський змінив секретаря Ради національної безпеки і оборони та голову Служби зовнішньої розвідки...
 Порушено справу проти голови Антимонопольного комітету після гучного сюжету ЗМІ про збагачення
Україна
Порушено справу проти голови Антимонопольного комітету після гучного сюжету ЗМІ про збагачення
Після розслідування «Схем» про майно родини Кириленка на 70 мільйонів щодо посадовця озпочали кримінальне провадження...
“Миші, які бігали по нам ночами, зранку були контужені
Україна
“Миші, які бігали по нам ночами, зранку були контужені": Козловський про ворожі обстріли на фронті
Співак та військовий ЗСУ розповів один з найстрашніших моментів на фронті...
Росіяни вбили маму української спортсменки
Україна
Росіяни вбили маму української спортсменки
Українська спортсменка Світлана Малькова готувалася до змагань зі стрибків на батуті, щоб поборотися за олімпійську ліцензію, а тим часом росіяни вбили її матір....